Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Και στο London School of Economics...


Μετά τις ΗΠΑ - όπου αναμένεται να ξαναπάει το αργότερο ως τον Ιούνη - στις 14 Μάρτη ο Αλ. Τσίπρας θα μιλήσει σε εκδήλωση του γνωστού London School of Economics και θα αναλύσει την πρόταση του κόμματός του για την έξοδο της Ελλάδας αλλά και της ευρωζώνης συνολικά απ' την κρίση.

Το πτυχίο της συγκεκριμένης σχολής κοσμεί τα βιογραφικά πολλών πολιτικών εκπροσώπων της αστικής τάξης. Λέγεται ότι απ' τα «θρανία» του έχουν περάσει μεταξύ άλλων οι Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και άλλοι. Ε, τώρα θα περάσει έστω και ως επισκέπτης και ο Αλ. Τσίπρας.

Αναμενόμενο. Μια πρόταση διαχείρισης του συστήματος είναι το κλειδί που ανοίγει πολλές πόρτες, ακόμα και τις ερμητικά κλειστές. Την πόρτα του Σόιμπλε, του ΔΝΤ, αξιωματούχων, πολιτικών και οικονομικών παραγόντων ισχυρών καπιταλιστικών κρατών όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία αλλά και η Αργεντινή. Και φυσικά την πόρτα think tank και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που αναπαράγουν την κυρίαρχη πολιτική και ιδεολογία προς όφελος των μονοπωλίων και εκπαιδεύουν το προσωπικό που θα την προωθήσει με πυγμή σε βάρος των λαών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.