Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Γκριιιιλλοοοοοοο....

"Πολεμική προκαλεί στην Ιταλία η προωθούμενη από την κεντροαριστερά νομοθεσία για την αυτόματη χορήγηση της ιταλικής υπηκοότητας στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα. Ο Μπέπε Γκρίλο παρεμβαίνει λέγοντας ότι ο νόμος μπορεί να ψηφιστεί μόνο μετά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για να «εισπράξει» την απάντηση του μικρού κόμματος Αριστερά και Ελευθερία (Sel) ότι «αρνείται δικαιώματα όπως οι φασίστες». 

Με παρέμβαση στο προσωπικό του μπλογκ, ο επικεφαλής του Κινήματος 5 Αστέρων (M5S) αναφέρει ότι «αν θεωρηθεί αναγκαίο να αλλάξουν οι ισχύοντες κανόνες, τότε πρέπει να επιλεγεί η οδός του δημοψηφίσματος κι όχι αυτό να γίνει με πρωτοβουλία μιας μικρής ομάδας βουλευτών»." (ΒΗΜΑ)
 
Πρός σύγκριση και τροφή για σκέψη:

"Αποκορύφωμα της υποκρισίας της Α.Π. (Αυτόνομη Παρέμβαση), ήταν η απαίτηση της να αποκλειστούν οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών λόγω της συμμετοχής των μεταναστών. Επικαλέστηκε μάλιστα έρευνα που έκανε στους χώρους δουλειάς και στον τόπο κατοικίας!!!" (ΠΑΜΕ)

και φυσικά άλλα πολλά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.