Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Νίκος Παπαγεωργίου: Ο διακόπτης της ΕΡΤ, ήταν κατεβασμένος όταν επρόκειτο για τους ταξικούς Αγώνες (VIDEO)




Μιλώντας στη συγκέντρωση των εργαζομένων της ΕΡΤ, ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος του Συνδικάτου – Επισιτισμού – Τουρισμού- Ξενοδοχείων Αττικής, στηλιτεύοντας την πολιτική των κομμάτων της συγκυβέρνησης, σημείωσε ότι «ο διακόπτης που κατέβηκε σήμερα, ήταν κατεβασμένος όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν επρόκειτο για τους αγώνες των εργαζομένων , όταν επρόκειτο για τους αγώνες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος».

Ο Νίκος Παπαγεωργίου, αφού υπογράμμισε ότι το Συνδικάτο είναι δίπλα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, δήλωσε την συμπαράσταση στους 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που δικάζονται την Πέμπτη.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.