Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΚΚΕ: Καταδίκη της εγκληματικής επίθεσης σε γραφεία του ΚΚ και της ΚΝ Βενεζουέλας



Την εγκληματική επίθεση σε γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος και της Κομμουνιστικής Νεολαίας Βενεζουέλας καταδικάζει το ΚΚΕ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την αντικομμουνιστική εγκληματική επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς που εκδηλώθηκε τα χαράματα της 21ης Οκτώβρη σε κτίριο που στεγάζει γραφεία του ΚΚ Βενεζουέλας και την έδρα της ΚΝ Βενεζουέλας στην περιοχή Αρτίγκας του Καράκας. Η επίθεση θα μπορούσε να έχει προκαλέσει ανθρώπινες απώλειες, καθώς εκείνη τη στιγμή μέλη της ΚΝ βρισκόταν εντός του κτιρίου.

Είναι γελασμένοι οι αντιδραστικοί κύκλοι που πιστεύουν ότι με παρόμοιες άνανδρες επιθέσεις μπορούν να φοβίσουν και να βάλουν φραγμό στη δράση των κομμουνιστών.

Το ΚΚΕ εκφράζει για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη του προς το Κομμουνιστικό Κόμμα και την ΚΝ της Βενεζουέλας, προς τους αγώνες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων για τα δικαιώματά τους, για την απόκρουση υπονομευτικών ενεργειών και αντιδραστικών σχεδίων που στρέφονται ενάντια στο λαό της Βενεζουέλας. Απαιτεί την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την αποκάλυψη και τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.