Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ανυπόστατα ψέματα


Προβοκατόρικα ψέματα συνεχίζει να διαδίδει η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «left.gr». Σύμφωνα με τελευταία ανάρτηση, η ιστοσελίδα δέχεται «καταγγελίες» ότι μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν ως έγκυρο ψηφοδέλτιο την πρόταση του ΚΚΕ και ότι διαδίδουν πως με το ΟΧΙ έρχεται η χρεωκοπία.

Πρόκειται για ανυπόστατα ψέματα. Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ βρίσκονται έξω από τα εκλογικά τμήματα -όπως άλλωστε είχε δηλώσει το ΚΚΕ από την ίδια τη συζήτηση για το δημοψήφισμα στη Βουλή το περασμένο Σάββατο- και ενημερώνουν μαζικά τους εργαζόμενους, τον λαό για την θέση του Κόμματος στο δημοψήφισμα, σημειώνοντας πως είτε το «ναι» επικρατήσει είτε το «όχι», την επόμενη ημέρα τον περιμένουν νέα αντιλαϊκά μνημόνια τα οποία δεν πρέπει να ανεχτεί, ότι ο λαός ούτως ή άλλως θα χάσει και άλλα δικαιώματα, θα επιδεινωθεί η ζωή του. Ενημερώνουν ότι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο προτάσεις Γιούνκερ και Τσίπρα είναι αμελητέες και το αποδεικνύουν, μάλιστα, με πίνακα που δημοσίευσε τις προηγούμενες ημέρες ο «Ριζοσπάστης». Αυτά φαίνεται ότι ενοχλούν τους ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό καταφεύγουν για άλλη μια φορά στην προβοκάτσια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Δεν δημοσιεύονται σχόλια τα οποία θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην δική μας αντίληψη διαλόγου. Δεν γίνεται αποδεκτός αντικομμουνιστικός, φασιστικός, ρατσιστικός οχετός, καθώς και σχόλια προβοκατόρικου χαρακτήρα κάθε είδους. Οι διαχειριστές θεωρούν δικαίωμά τους την διαγραφή ή μη δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου κατά την κρίση τους και χωρίς υποχρέωση περαιτέρω εξηγήσεων.